22 May 2012

Lagu masa bercinta dolu-dolu..hehe

Assalamualaikum..

Masa dengar lagu nie teringat..Eh eh..lagu nie masa tengah nak kahwin..suka sangat dengar lagu nie sampaikan saya print dan bagi kat Hubby..hwa..hahahaha....Ni masa nak kawen dah..dekat sangat dah dengan kenduri..

Tau tak lagu sape..?Lagu Ezlyn..Bersamamu..

Dan engkau masih menyintaiku
Aku terharu sejuta rasa
Kerana usia mudaku membara
Hingga pernah buat kau kecewa

Dan engkau masih memberi harapan
Aku terlalu nilai buatmu
Akan ku balas dengan setia
Cinta remaja yang bahagia

Belum tentu lagi cintaku terbeli
Kasih sayang murni yang telah kau bagi
Fikir-fikir ini terbaik buatku
Aku sanggup bersamamu

Duniaku kini penuh bunga cinta
Warna-warni dalam kilauan asmara
Satu-satu jiwa terbaik buatku
Untuk hidup bersamamu

Dan engkau masih tulus menanti
Aku dipanah rasa bersalah
Telah kupadamkan sejarah semalam
Untuk aku tenang bersamamu

Dan engkau masih menyintaiku
Aku terlalu nilai buatmu
Telah kau padamkan sejarah semalam
Untuk aku tenang bersamamu

Korang semua lagu apa yang suka dengar masa hampir-hampir nak kawen dulu..?Share lah..mesti tersengih-sengih kan..hehehe

13 comments:

  1. salam..

    hehe...x sempat nk feeling, kawin pun cibai2 je..hehe


    jemput joint contest syira :

    http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

    ReplyDelete
  2. kak fieda dulu suka dgr lagu sejiwa dari spring..olo..feeling habis..

    ReplyDelete
  3. x perasan lagu nie klu dgr mungkin ingat....Dulu masa bercinta pernah kasi hubby lagu yg hit masa akak sekolah lg sbb sukakan senikata lagu tu akak kasi lagu tu dgn dia.

    ReplyDelete
  4. romantiklah k.lin!;)yana tak kawen lagi k.linso tak ada ah lagu..lagu putus cinta banyakla..hi3..

    ReplyDelete
  5. xsempat nak ada lagu camni.. xdan nk romantik2.. hihii

    ReplyDelete
  6. hehe..masing2 ada kisah tersendiri kan.. apa y pasti lagu febret lya... tercipta untuuku.. bg lya lgu tu mmg mdakam..kalo dgr n hayati..mmg mgalir air mata ni.

    ReplyDelete
  7. As salam lynn,

    Wah, sekali sekala jiwang-jiwangan best jgkkan lynn... Marya & hb kenal lama dah 8 thn pastu baru kawin... byk sgt rsnya lagu2 memory kami... Sb kitorg suka nyanyi dlm keta gitu...hahaha! :D Tp xpernah pun pergi karaoke ke apa... Nyanyi dlm keta dua org xde org dgr xpe klau pitching lari...hehehe...

    Marya nak dgr lagu ni kat youtube la... Lagu ezlyyn yg mana ni ek?

    ReplyDelete
  8. suka gak lagu ni...nak dgr lagu mama mia suka...hari ni mama pasang kat blog...akan bertukar bila mama puas dengar...hihiih

    ReplyDelete
  9. Mengimbau kenangan ya? :)

    ReplyDelete
  10. wah wah wah...jiwang2 kejap..hehehe...suke gak lagu ni...

    ReplyDelete
  11. lagu duet cinta bunga lestari dgn sape ntah. lupeeeee. tajuk lagu pun tak dapat nak ingat ni. ;)

    ReplyDelete
  12. izan pun ada lagu2 masa cintun2 dulu...siap tulis lawa2 atas kertas. simpan lagi sampai skrg tau. lagu ezad exist ngan eva - dua insan. tangkap leleh kalau dengar lagu ni... heheh...

    ReplyDelete