12 Jul 2012

Tamatkan Riwayat Blog..

Assalamualaikum..

Macam yang semua kawan-kawan sedia maklum...Saya akan tamatkan riwayat blog ini jika saya confirm dapat bertukar ke Shah Alam..Amin..
Blog nie cuma mengisi kekosongan hati saya dalam melayari perkahwinan jarak jauh nie je. Tak pernah lebih dari itu..

Dari blog saya yang tak seberapa nie lah saya rasa hidup saya terisi dengan kehadiran kawan-kawan..
Kawan-kawanlah yang menghilangkan rasa rindu pada hubby..rasa sunyi..(walaupun anak-anak sentiasa di sisi..)
Kawan-kawanlah yang menyuntik semangat untuk saya.. memangkawan-kawan maya tak lah ramai mana sangat..Tapi saya sangat2 menghargai setiap seorang.
Mungkin saya nie seorang yang tak reti nak appreciate kawan-kawan secara berlebih-lebihan..Tapi doa saya sentiasa mengiringi setiap seorang yang saya kenal secara maya di sini..

Saya memang tak reti hidup tanpa teman..Dari dulu saya memang ramai kawan. Tak kisah la entah kawan-kawan suka ke tak dengan saya..Tapi saya rasa diorang suke kot sebab sampai sekarang saya masih berhubung secara baik dengan kawan-kawan masa saya TABIKA dulu..jiran-jiran..walaupun dorang dah tak duduk dekat tepi umah mak saya..Kawan sekolah rendah..kawan sekolah menengah..kawan kolej..kawan u..kawan keje tempat lama..kawan keje tempat baru...uish..ramai kawan saya..jangan tak tahu..hehehe..


Tapi..selagi saya tak dapat tukar...selagi tu lah blog cinonet nie akan wujud..Kalau kawan-kawan sudi..boleh cari saya kat FB ye..Tapi saya pun jarang-jarang jugak buka FB nie..Maklumlah..kat Penang kena sekat..Kat rumah..tak sempat dah nak on9..sibuk memanjang...(sibuk ape ntah..)

Selamat berblogging semua..saya nak pegi rumah korang lah nie...kalau tak sempat semua..maaf ye..


18 comments:

  1. Dah comfirm ke dapat pindah nih? , aku tumpang gembira diiringi doa. semoga berbahagia...

    ReplyDelete
  2. bila nak jumpa nih? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah usaha dear...usaha yang tak pasti..Tapi insyaallah..Allah akan qabulkan insyaallah...wei..sedih tul..huwa...macam nak p umah hang..tapi..berani ke nak drive ke sana...?ngeh ngeh..

      Delete
  3. alaa nape nak tutup...biar je blog ni jadi kenangan untuk kawan2...mcm akak, akak niat nak biat je blog akak walau akak dah takde atau busy...maybe ada sesuatu yg berharga buat teman2 dalam blog kita....jangan tutup yea...moga di udahkan segala urusan ..insya Allah :)

    ReplyDelete
  4. Lynn... jgn tutuplah. Just let it be, sesekali ada masa buat N3 tak kisahlah sebulan 2-3 kali. Macam sedih pulak bila kata nak tutup..

    Habis confirm Lynn dapat pindah ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum confirm bertukar kak zakie..complicated urusan pertukaran lynn nie..

      Delete
  5. tak yah la tutup lynn kalau pindah shah alam pun..sayang tau..byk kenangan kat dlm blog..

    ReplyDelete
  6. ada masalahke kalau berpindah ke shah alam untuk terus berblog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..blog nie just untuk saya hilangkan rasa sunyi berjauhan dari suami..kalau dah dekat dengan suami..takut tak sempat saya ziarah kawan2...(kalau rezeki saya dapat bertukar..)

      Delete
  7. kalau bertukar ke Shah Alam sekalipun x perlulah tamatkan riwayat blog ni.... blog kamu sgt best... :-)

    ReplyDelete
  8. salam kenal :)

    owh, pjj jugak ek?.. sama la kite :(

    ReplyDelete
  9. berblog ni kita dpt ramai kwn kan.. :-)

    ReplyDelete
  10. Alahai sedihlah mcm ni, biar je blog ini wujud nnti msti rindu dengan lynn

    ReplyDelete
  11. alaaa.. kak lynn, kenapa nak tutup blog..? tak best la camni.. takde geng dah sofia.. sedih ar.. (T_T)

    ReplyDelete
  12. ada masaalah ke kalau berblog..

    ke merajuk..

    kak pun nak tamatkan blog cinnamon.com jugalah..

    ReplyDelete
  13. Suka ziarah blog Lynn,kalau boleh tak payahlah tamatkan riwayat blog ni.

    ReplyDelete
  14. As salam Lynn,

    HAH!!! Nak tutup!!

    Ala, jgnlah ditamatkan riwayatnye Lynn... Nnt tak dptlah nak gossip2... Nak sibuk2 baca cerita Lynn lg...hiks...

    Apa2 pun Marya doa agar segalanya dipermudahkan & Lynn dpt segala yg dihajati...insya'ALLAH... Amin...

    Marya pun sbnrnye xtau smp bila bole tahan berblogging ni... nnt kalau balik Msia for good mesti dah xde story menarik nak cerita, lpas tu mesti dah bz kerja pulak kan...huhuu... Apa2 pun kite keep in touch ye :))

    Take care Lynn :)

    ReplyDelete