7 Mar 2013

Happy Birthday To Me

Assalamualaikum.

Gambar dekat GOOGLE SEARCH. Terkejut saya tetiba bila click keluar Happy Birthday Lyn.
 
 

Happy Birthday To Me. Wishing all the best in the year to come. May all days be filled with sunshine and beautiful colours. Hoping all wishes will come true one day. InsyaAllah… Thanks for all sweet wishes at facebook, blog, message and call from my husband, family and friends. May Allah bless you . Muah muah..


Tak banyak yang saya harap dari umur yang makin meningkat ni.
Harapan cuma dapat bertukar dan dapat balik ke rumah kami.


Tak sangka makin berusia dah saya nie. Hehe. Kalau dulu masa kecik-kecik saya teringin nak rasa perasaan bila dewasa. Ha hari ni terfikir alangkah bestnya kalau masih remaja. Ada ramai kawan-kawan sekolah yang selalu wish dan celebrate bersama-sama.


Hadiah dari hubby? Hmm...Hadiah ke Hatyaai hari tu lah agaknya. Hehe..Sebab takde hadiah apa pun hari ni. Tapi takpe ada wish dari jauh. Hmm suara cam kecewa pulak kan..?


Tentang percutian ke Hatyaai nanti saya update ye. Kena hadap kerja kat atas meja nie dulu.
Terima kasih kawan-kawan yang baik hati..yang doakan hubby saya sampai dengan selamat..Yang doakan saya selamat pergi dan balik dari Hatyaai..Terima kasih..Semoga Allah membalas segala niat baik itu. Amin.Insyaallah.

30 comments:

  1. Happy birthday Lynn.

    Semoga segala doa dan impian Lynn akan jadi kenyataan. Aaminn..

    ReplyDelete
  2. Assalam Lynn..selamat hari lahir

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..singgah dari blog kak zie..

    happy birthday yer Lynn

    ReplyDelete
  4. hepi besday lynn.... yg ke berapa ek? huhuhu... semoga panjang umur, murah rezeki dan diberi kebahagiaan dunia akhirat... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq juanz..hahaha..malu betul kalau org tanya umur nie..hehehe...tak yah tahulah...tapi kalau nak tahu jugak tengok fb la...hehe...terima kasih banyak..

      Delete
  5. happy birthday to you..:)

    semoga bahagia selalu

    ReplyDelete
  6. salam kenal..
    hepi besday lynn...
    tgk kat n3 blog zie, terus singgah cini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq nureen..salam kenal jugak...zie tu kawan baik saya..nanti saya ziarah nureen ye..

      Delete
  7. As salam Lynn...

    Selamat Hari Lahir...Semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki selalu. All the best in you blogging world ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam RamRamCute..

      Terima kasih banyak2 sebab doakan yg baik2 untuk lynn..amin..

      Delete
  8. Salam Lynn,

    Selamat hari lahir semoga terus bahagia di hari mendatang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak atas doa dan ingatan..

      Delete
  9. Happy birthday Ina... moga bertambah rezeki dan gembira selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq wei..sungguh terharu atas ingatan tulus ikhlasmu..ceewah..

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir..moga murah rezki, impian terlaksana..insha Allah :)

    ReplyDelete
  12. As salam Lynn,

    Ala... Marya sure sure among yg terlewat wish... anyway kat sini still 7 March 2012! Happy Birthday Lynn! Insya'Allah doa semua tu akan termakbul! Cepat2 update cerita honeymoon ya! ;))

    ReplyDelete
  13. happy besday lynn....mg yg dihjati akan terlaksanan jua nnt..

    ReplyDelete
  14. hepy besday lynn...yg keberapa tuu ??...mg impian kan terlaksana

    ReplyDelete
  15. semoga usia diberkati TUHAN...

    salam kenal & akak follow sini

    ReplyDelete
  16. Lynn,

    Barang dah selamat sampai! Haritu ada tag Lynn kat FB maybe Lynn tak perasan... dah 2 minggu dah rasanya smp :)

    Terima kasih byk2 ye! xoxoxoxo

    ReplyDelete
  17. happy birthday lynnn
    yg keperape tu ek....nak tau jugak

    ReplyDelete
  18. Harap-harap belum terlewat nak wish. Selamat Ulangtahun Kelahiran Lynn. Semoga terus sejahtera, sihat walafiat dan ceria selalu.

    Berapa umor eh? hehehe

    ReplyDelete