11 Sep 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!

                               Jom Naikkan Trafik Blog!


Hah..Tak pernah try pun..Tapi masa melawat blog Mama Mia tadi terjumpa pula Blog http://www.bicaramakdara.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html..Nak try sebab seronok juga kalau dapat kenal ramai kawan-kawan kan.Kalau kawan-kawan nak join klik kat Banner kat atas tu ye..

Blog saya nie memang tak lah istimewa seperti blog kawan-kawan. Saya menulis dalam blog nie pun sejak saya mengalami kejutan akibat dari PJJ (Perkahwinan Jarak Jauh)

Saya selalu sibukkan diri dengan blog nie..kadang-kadang saya tak sempat publish apa-apa pun..sekadar menyinggah di blog kawan-kawan..

Dengan kehadiran saya dan kawan-kawan yang sudi menziarahi dan mengenali saya..dengan cara tu lah saya mendapat kekuatan dan semangat..Terima kasih kawan-kawan semua..Luv u all..

P/S: Ops..Tarikh tutup segmen ialah jam 6 petang tau.

25 comments:

  1. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  2. gud luck lynn... izan pun dah lama sgt tak join mana2 segmen.

    ReplyDelete
  3. gud luck dik !
    akk dah lama mood bersegmen menghilangkan diri .. puas cari huhuh

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini no 71...

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
    ammyzyliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  7. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  8. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  9. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari blog Mak Dara :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam dari segmen yg sma dh follow juga 74 yek

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen n selamat terjah menerjah :-)

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen n selamat terjah menerjah :-)

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  15. Dtg dari segmen sama….done follow ;)

    http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama!=)

    jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  17. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  19. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  20. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  21. oh PJJ ya..sy doakan nnt lin dpt duduk bersama suami aminnn

    ReplyDelete
  22. Salam ziarah dariBlog Mak Dara...


    Follow sini...

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan awk :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete
  24. As salam Lynn,

    Wah ramai rakan baru dah... marya pun dah lama tak join segmen... mcm sombong je kan....hehehee...penyakit 'M' sedang melanda! huk3...

    ReplyDelete