14 Sep 2011

Suatu ketika..

Tadi ada 2,3 orang staff yang melayangkan kad kawen dorang..Hmm so sweet..terharu tau bila ada orang nak kawen nih..Tumpang seronok ye..Bila da tengok kad kwen dorang..teringat je suatu ketika dulu...

Jangan kutuk ok..
Hahaha...gambar kawen dolu2..yelah saya kawen tahun 2004 ..tak macam sekarang nih..grand je kalau kawen. Tambah tambah masa saya kawen dulu baru je graduated..so budget ciput je..Tapi saya bersyukur walaupun perkahwinan kami simple..tapi..cukup sweet..ramai kawan-kawen sekolah yang datang time tu..hadiah pon tersangatlah banyak..thanks a lot my friends yang kasi hadiah..

Nak tengok kengkawan saya..?
Nie salah sorang kawan yang agak rapat sangat ngan saya..nama dia Saida Balqiah..

Kat atas ni ramai gak kawan baik saya..tapi ada gak sorang dua yang da lost contact..

Hee....tersenyum tak korang tengok gambar saya..Takpelah..tapi janganla kutuk k..


1 comment:

  1. Aku yg tersepit kat tengah tu pun ada. hehehe..

    ReplyDelete