27 Mar 2012

Pertukaran

Assalamualaikum..

Pagi nie awal-awal lagi saya dah telefon ke SUK Pulau Pinang untuk proses permohonan pertukaran dari State Penang ke State Selangor.
Tapi saya dimaklumkan saya perlu berhubung dengan pihak JPA untuk memohon dipercepatkan pengesahan jawatan sebelum proses pertukaran.
Dan saya pulak berada dalam keadaan yang sangat tertekan memandangkan semalam saya dah berhubung dengan SUK Selangor dan saya dapat tahu ada kekosongan di Mahkamah Tinggi Shah Alam...Dan sekiranya saya tak cepat..bimbang jawatan tersebut diisi oleh orang lain berikutan SBPA telah dimansuhkan, jadi kekosongan jawatan telah dipercepatkan.

Ya Allah...Harap-harap urusan saya nie dipermudahkan. Saya tak sampai hati bagitau Siti Fatimah tentang ini..risau jika dia salah faham dengan saya...

Saya rasa dalam situasi nie kita perlukan kabel untuk memudahkan urusan. Tapi saya tak kenal sesiapa pun di JPA.Alangkah tenangnya saya jika semua ni selesai. Saya harap ini adalah rezeki saya.

Tapi saya tak mahu terlalu berharap..nanti tak dapat..frust menonggeng pulak kan..
Tak apa lah..kot ada rezeki..ok la..kalau tak ada..kena lah kuat dengan ujian yang dihadapi nie.

(Susah nak buat pertukaran nie...kadang-kadang frust jugak..Tapi saya kena kuat..Ni baru sikit ok..Orang lain lagilah berat dugaan mereka.Saya harap kalau saya balik sana..saya tak menyesal..semoga hidup saya akan bertambah happy..Hubby...bersabarlah...Sesungguhnya sabar tu sangat indah...)

P/S//Terima kasih buat kawan-kawan yang sudi komen..maaf saya tak reply..maaf..

No comments:

Post a Comment