24 Sep 2013

Blog saya telah dipadamkan

Assalamualaikum.

Adeh, 4 hari saya tak dapat buka blog nie. Dengan alas an blog ni telah dipadam. Pelik kan..? So setelah bertungkus lumus selama 4 hari, dan mencuri masa yang ada sikit-sikit tu saya telah melakukan jejak kasih ke atas blog nie. Hmm..letih sangat macam baru balik dari mendaki gunung.

Bila saya check balik rupanya no phone yang saya telah daftarkan ke atas email saya telah digodam. Dan no phone tersebut dah lama saya tak pakai. Saya pun tak pasti sebenarnya apa yang berlaku. Tapi itulah yang berlaku.

So lepas ni kenalah berhati-hati walaupun hakikatnya tak tahu pun apa motif blog saya kena padam. Nak kata blog ni sensasi sangat, tak de la pulak kan. Hmm so confius. Anyway..selamat bertemu kembali....Setelah 4 hari lari dari rumah.

2 comments: